En İyi Toplu Ping Atma Programı - Ücretsiz Full İndir

Eğer işiniz onlarca yüzlerce IP ile ilgiliyse bu yazımızda iş yükünüzü en aza indirecek ücretsiz bir program yayınlayacağız. Bu sayede tüm ip lere tek tek ping atmak yerine tek seferde hepsine toplu ping atabileceksiniz.

PingInfoView, elinizdeki tüm iplere aynı anda, toplu ve çoklu olarak ping atmanızı sağlar. Üstelik ping geçmişini herbir ip için tutarak hangisinin ne zaman kesintiye uğradığını size gösterir. Daha birçok özelliği bünyesinde barındıran PingInfoView tamamen ücretsiz olarak NirSoft firması tarafından sunuluyor.

Çoklu ping atma programı olan PingInfoView’de sadece iplere değil, domainlerede ping atabilirsiniz. Bu arada ping nedir kısaca bahsetmeden geçmeyelim:

Ping programı, 1983 yılında Mike Muuss tarafından yazılmış bir programdır. Bir makineye genelde 32 baytlık bir ICMP pakedi gönderir ve aynı paketin geri gelmesini bekler. Bu basit program, birçok işe yarayabilir. Vikipedi

Çok küçük bir özet geçtiğimize göre şimdi programdan küçük bir demo göstereyim size 🙂

Gördüğünüz gbi kullanımı bu kadar basit işte. Listenizi yapıştırın ve pingi kontrol edin. Sadece bu kadar. Şimdi indirme dosyasını verelim. Aşağıdaki linke tıklayarak programı indirebilirsiniz.

Programı indirmek için Tıklayınız

NOT: ICMP bazı firewall cihazları tarafından veya direkt cihazın kendisinden kapalı olabilir. Eğer bir adrese ping atamıyorsanız bu onun net olarak erişilemez durumda olduğunu göstermez. Sadece fikir verir.